ES / CAT / ENG

ARBITRIUM ÉS UNA PARAULA QUE PROVÉ DEL LLATÍ, SENT LA SEVA TRADUCCIÓ A L'ESPANYOL, SEGONS EL DICCIONARI DE LA REAL ACADÈMIA ESPANYOLA "ARBITRIO".

"FACULTAT QUE LA LLEI DEIXA, ALS JUTGES O AUTORITATS
PER A L'APRECIACIÓ DE CIRCUMSTÀNCIES O PER A LA MODERACIÓ DE LES SEVES DECISIONS".

Quan l'any 2003, es decideix cridar a aquest despatx ARBITRIUM ADVOCATS, es fa amb l'especial intenció, de donar a conèixer a tot el mercat espanyol, que la premissa principal d'aquest bufet, és la d'esgotar al màxim la via transaccional, intentar trobar solucions extrajudicials, que satisfacin, en la mesura del possible, els interessos d'ambdues parts posades en conflicte. MÉS

Som coneixedors que els jutjats a Espanya, funcionen amb molt de retard, que les sentències, són dictades potser quan ja ha perdut rellevància, l'objecte de procediment, i quan hi ha un problema o un conflicte, volem una solució al més aviat possible.

Des que l'any 2003, es va fundar per Carolina Valiente García, el bufet ARBITRIUM ADVOCATS, un 87,7% dels casos que han arribat al despatx s'han solucionat extrajudicialment, ja que el nostre objectiu, és tenir la màxima satisfacció del client

Hem apostat per donar AGILITAT ALS ASSUMPTES, PER DONAR MILLOR PREU EN TOTS ELS ENCÀRRECS PROFESSIONALS (JA QUE LA VIA EXTRAJUDICIAL, ÉS UN 75% MÉS ECONÒMICA, QUE LA VIA JUDICIAL), però el que és més important, per aconseguir un resultat més satisfactori per al nostre client, mitjançant la via de la NEGOCIACIÓ.

Des ARBITRIUM ADVOCATS, us convidem a que ens conegueu, garantizándoos que s'utilitzaran totes les eines jurídiques, que hi hagi en dret, per defensar i garantir els interessos del nostre client, amb total LLEIALTAT, BONA FE, HONESTEDAT, TRANSPARÈNCIA, SINCERITAT, i EQUITAT, ja que aquests són els principis, amb els quals es va crear arbitrium ADVOCATS, i els que ens han fet ressaltar com a despatx jurídic, dins del sector de l'advocacia.

 

FRANQUICIAS “ ERES ABOGADO, JOVEN, EMPRENDEDOR, CON GRAN VOCACIÓN PROFESIONAL Y TU MAYOR DESEO ESPODER EJERCER LIBREMENTE LA PROFESIÓN CON UN RESPALDO MÁS JURÍDICO DE REFERENCIA?”

Descargar PDF